2810-300307

Λύσεις για εταιρίες www.easyclicksms.gr

easyclicksms

Η Hellasfon σας παρέχει μέσω της διαδικτυακής πύλης www.easyclicksms.gr, τη δυνατότητα μαζικής αποστολής μηνυμάτων προς κινητά τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο.

Η μαζική αποστολή μηνυμάτων αποτελεί πλέον ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία προώθησης και προβολής της επιχείρησης σας. Ο τεράστιος αριθμός κατόχων κινητών τηλεφώνων και το γεγονός της άμεσης αποστολής πολλών SMS ταυτόχρονα καθιστούν την υπηρεσία μοναδική από άποψη ενημέρωσης, διαφήμισης και επικοινωνίας.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ιδιώτες που επιθυμούν να προσεγγίσουν τους πελάτες και τους φίλους τους για προώθηση - διαφήµιση προϊόντων και υπηρεσιών, ενηµέρωση–ανταλλαγή πληροφοριών, υπενθυµίσεις, αποστολή ευχών κλπ.

Για την αποστολή των SMS εκτός από την δημιουργία λογαριασμού, απαιτείται απλά η προαγορά ενός αριθμού SMS και η σύνδεσή σας στο Internet. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας σε χιλιάδες παραλήπτες.

Οικονομική Προβολή

Αποκτήστε μεγάλο αριθμό credits με χαμηλότερο κόστος ανά credit, χωρίς ημερομηνία λήξεως των αγορασμένων credits. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή on-line πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

Sender ID: το όνομα της επιχείρησής σας

Το Sender ID αντικαθιστά τον τηλεφωνικό αριθμό αποστολής με το όνομα της επιχείρησής σας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες σας να αναγνωρίσουν τον αποστολέα του μηνύματος.

είναι αποτελεσματικό?

Είναι διαδραστικό, όπως το Web. Έχει τεράστια εμβέλεια, όπως η τηλεόραση. Είναι στοχευμένο, όπως το διαφημιστικό ταχυδρομείο και είναι ιδανικό για την ενίσχυση της εταιρικής σας ταυτότητας.

δυνατότητες

  • Υποστήριξη 160 Ελληνικών χαρακτήρων / μήνυμα.
  • Δίκτυο Κάλυψης 200+ χωρών.
  • Μπορείτε να επιλέξετε το δίκο σας sender ID (το οποιό αντικαθιστά τον τηλεφωνικό αριθμό αποστολής με το όνομα της επιχείρησή σας).
  • Μπορείτε να ανεβάσετε τη λίστα με τις επαφές σας με ένα κλικ.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες από λιστες.
  • Ιστορικό μαζικών αποστολών μηνυμάτων για να γνωρίζετε πότε και σε ποιούς στείλατε SMS.
  • Προστασία από τις πολλαπλές εγγραφές και τους ανενεργούς αριθμούς.
  • Προγραμματισμένη αποστολή μηνυμάτων για εξοικονόμιση χρόνου.
  • Με την εγγραφή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία δωρεάν