2810-300307

Λύσεις για εταιρίες Τηλεφωνικά Κέντρα (IPPBX)

vpn

Ένα τηλεφωνικό σύστημα IPPBX αντικαθιστά ένα παραδοσιακό τηλεφωνικό κέντρο, παρέχοντας στην επιχείρηση τις ίδιες και επιπλέον δυνατότητες με αυτές ενός παραδοσιακού τηλεφωνικού κέντρου, σε εξαιρετικά μειωμένο κόστος. Όλες οι κλήσεις αποστέλλονται μέσω πακέτων δεδομένων μέσα από ένα δίκτυο δεδομένων, αντί του παραδοσιακού τηλεφωνικού δικτύου. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τις υπάρχουσες γραμμές τηλεφώνου με το IP PBX και να πραγματοποιήσετε και να λάβετε τηλεφωνικές κλήσεις μέσω μίας κανονικής γραμμής PSTN.

Το IPPBX συνοδεύεται από μια πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών, στην οποία περιλαμβάνεται το σύστημα δρομολόγησης και διαχείρισης τηλεφωνικών κλήσεων, εξελιγμένο τηλεφωνητής IVR, η αναμονή κλήσεων, η τριμερής συνδιάσκεψη κ.α. . Οι επιλογές αυτές είναι συχνά εξαιρετικά δαπανηρές στα ιδιόκτητα συστήματα. Μπορείτε επίσης μέσω ενός IPPBX να ενώσετε τηλεφωνικά όλα τα σημεία της επιχείρησής σας, ακόμα κι αν αυτά βρίσκονται εκτός Ελλάδας. Αυτό πρακτικά λειτουργεί χρησιμοποιώντας έναν τηλεφωνικό αριθμό του τύπου 801 στον οποίο θα μπορεί ο πελάτης καλώντας σας να δρομολογηθεί στο κατάστημα/εταιρικό τομέα της επιλογής του.

Μπορείτε επίσης να έχετε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων, χρησιμοποιώντας κάποιο από τα πλάνα VoIP για τις αστικές, υπεραστικές ή διεθνείς κλήσεις και να πραγματοποιήτε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ των γραφείων/υποκαταστημάτων της επιχείρησης.

πλεονεκτήματα χρήσης IPPBX

  • Σημαντική μείωση κόστους με την αξιοποίηση του διαδικτύου.
  • Καλύτερη επισκόπηση της κατάστασης του συστήματος και των κλήσεων.
  • Δεν χρειάζεται χωριστή τηλεφωνική καλωδίωση.
  • Επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τα τηλέφωνά τους στην πρίζα σε οποιοδήποτε σημείο του γραφείου.
  • Τα ιδιόκτητα συστήματα μπορεί να ξεπεραστούν εύκολα: Η προσθήκη περισσότερων τηλεφωνικών γραμμών απαιτεί συχνά δαπανηρές αναβαθμίσεις υλισμικού ή και ένα εντελώς καινούριο τηλεφωνικό σύστημα. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση ενός IPPBX. Προσθέστε απλά περισσότερα τηλέφωνα στο δίκτυό σας για να το επεκτείνετε!.
  • Αποθήκευση των εισερχόμενων και των εξερχόμενων κλήσεων σε μία βάση δεδομένων στο διακομιστή σας, έχοντας έτσι μια αποτελεσματική καταγραφή των χρεώσεων και της κίνησης των κλήσεων.
  • Δυνατότητα εκτροπής των κλήσεων, οπουδήποτε στον κόσμο, χάρη στα χαρακτηριστικά του πρωτοκόλλου SIP.
  • Ευκολία στην επιτήρηση και τη συντήρηση του δικτύου μέσω ενιαίου management.
  • Φορητότητα με την ενσωμάτωση Wi-Fi.

Χρεώσεις

IPPBX Solution
Εγκατάσταση, ενεργοποίηση και προγραμματισμός του IP τηλεφωνικού κέντρου, 100 €.
Ενοικίαση IPPBX, μέχρι 4 γραμμές : 30 €/μήνα.
Ενοικίαση IPPBX, 5 ως 30 γραμμές : 50 €/μήνα.
Ενοικίαση IPPBX, πάνω από 30 γραμμές : 100 €/μήνα.
Εξερχόμενες κλήσεις προς σταθερά Ελλάδας από 0,014 €/λεπτό.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@hellasfon.com για να βρούμε τη λύση IPPBX που σας ταιριάζει.