2810-300307

Σταθερή τηλεφωνία (Νέες χαμηλότερες τιμές - Ιανουάριος 2012)

Η Hellasfon σας προσφέρει μια νέα, ακόμα πιο οικονομική τηλεφωνία και μαζί μια εύχρηστη online πλατφόρμα υπηρεσιών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τηλέφωνό σας. Στις ακόλουθες ενότητες μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας και τα διαθέσιμα προγράμματα χρέωσης.

Χαρακτηριστικά

  • Σταθερή τηλεφωνία για κάθε επιχείρηση ή ιδιώτη, με βάση τις ανάγκες του και σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες προσβασης (broadband, voip κλπ), στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
  • Μαζί με κάθε πλάνο προσφέρουμε μια νέα ενοποιημένη πλατφόρμα επικοινωνιών για οικιακούς πελάτες με δωρεάν υπηρεσίες για το smartphone ή τον υπολογιστή. Και ακόμα δωρεάν κλήσεις προς όσους φίλους/γνωστούς χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία.
  • Online διαχείρηση λογαριασμού. Ελέγξτε τις πρόσφατες κλήσεις, δείτε τις πληροφορίες χρέωσης, ενεργοποιήστε χαρακτηριστικά όπως Αναμονή κλήσης, Προώθηση κλήσεων, Φραγή ανώνυμων κλήσεων, 3-μερή κλήση, Ταχεία κλήση, Ευχές (φωνητικά μηνύματα), Αυτόματη απάντηση, Caller ID, Ιστορικό κλήσεων, Ατζέντα κ.α. Θέλετε να διαβάσετε ένα αντίγραφο του μηνυμάτων του τηλεφωνητή σας on-the-go; Πλέον μπορείτε. Με ένα κλικ έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από πρόσθετα χαρακτηριστικά.
  • Αποστολή μηνύματων SMS από το λογαριασμό σας μέσω του portal. Μπορείτε να στείλετε άμεσα μηνύματα SMS σε έναν ή πολλούς παραλήπτες με ένα κλικ. Ενας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να στείλετε το μήνυμά σας, με κόστος μόνο 7 λεπτά / μήνυμα.
  • Smartphone κινητή : Εγκαταστήστε στο κινητό σας το δωρεάν smartphone app και κάντε κλήσεις από το κινητό χρεώνοντας τoν λογαριασμό του σταθερού τηλεφώνου σας (0,02 €/λεπτό σε σταθερά Ελλάδας, 0,024 €/λεπτό Ευρώπη).
    Αν έχετε κάποιο smartphone (με λειτουργικό Symbian, Windows Mobile, Android ή iPhone) ή το ipad της apple ή κάποιο tablet pc με android, μπορείτε να εγκαταστήσετε το evcmobi app και να καλέσετε δωρεάν άλλους χρήστες της υπηρεσίας ή να εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές μας χρεώσεις.

Πλάνα χρέωσης

Small Solutions

πρόγραμμα "17"
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει απεριόριστες* κλήσεις σε αστικά και υπεραστικά τηλέφωνα σε όλη την Ελλάδα με πάγιο τέλος 17 €/μήνα.
Ιδανικό για κλήσεις απεριόριστης διάρκειας στο ελάχιστο κόστος, μόνο από την Hellasfon Networks.
(*) Τα πλάνο χρέωσης υπόκειται στο όριο των 1500 λεπτών κατά τη διάρκεια κάθε κύκλου μηνιαίας χρέωσης, για όλες τις εξερχόμενες κλήσεις. Πέρα από τα 1500 λεπτά, όλες οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με τον βασικό τιμοκατάλογο της Hellasfon.
χρέωση 17 € / μήνα
Παραγγελία

Small Solutions

πρόγραμμα "30"
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 1000 λεπτά σε σταθερά και 120 λεπτά σε κινητά σε όλη την Ελλάδα με πάγιο τέλος 30 €/μήνα.
Έχετε 40% έκπτωση σε σχέση με τον ΟΤΕ στις κλήσεις προς σταθερά Ελλάδας & εξωτερικού.
Γίνετε τώρα συνδρομητής και επωφεληθείτε από την προσφορά.
χρέωση 30 € / μήνα
Παραγγελία

Small Solutions

πρόγραμμα "25"
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 500 λεπτά σε σταθερά , 60 λεπτά σε κινητά σε όλη την Ελλάδα και 200 λεπτά σε διεθνείς κλήσεις*, με πάγιο τέλος 25 €/μήνα.
(*) Τα 200 λεπτά σε διεθνείς κλήσεις αφορούν κλήσεις σε σταθερά των παρακάτω χωρών : Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Η.Π.Α., Καναδάς.
+ μια νέα και εύχρηστη πλατφόρμα υπηρεσιών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τηλέφωνό σας.
χρέωση 25 € / μήνα
Παραγγελία

Small Solutions

πρόγραμμα "23"
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει απεριόριστες* κλήσεις σε σταθερά και 60 λεπτά σε κινητά σε όλη την Ελλάδα με πάγιο τέλος 23 €/μήνα.
+ μια νέα και εύχρηστη πλατφόρμα υπηρεσιών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τηλέφωνό σας.
(*) Τα πλάνο χρέωσης υπόκειται στο όριο των 1500 λεπτών κατά τη διάρκεια κάθε κύκλου μηνιαίας χρέωσης, για όλες τις εξερχόμενες κλήσεις. Πέρα από τα 1500 λεπτά, όλες οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με το κανονικό τιμολόγιο της Hellasfon.
χρέωση 23 € / μήνα
Παραγγελία

Small Solutions

mini πρόγραμμα "smart mobiles"
100 λεπτά για κλήσεις προς κινητά με 10€/μήνα
Ιδανικό για όσους χρησιμοποιούν το σταθερό τηλέφωνο για κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα.
Το συγκεκριμένο πακέτο μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω πλάνα. Μπορείτε π.χ. να το προσθέσετε στο πρόγραμμα "17" και να έχετε απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και 100 λεπτά σε κινητά.
χρέωση 10 € / μήνα
Παραγγελία

Small Solutions

βασικός τιμοκατάλογος
Δείτε τις χρεώσεις του βασικού τιμοκαταλόγου της Hellasfon. Αν χρεώνεστε με βάση αυτόν τον τιμοκατάλογο δεν υπάρχει κάποια πάγια χρέωση.
Έχετε 40% έκπτωση σε σχέση με τον ΟΤΕ σε όλες τις διεθνείς κλήσεις.
Γίνετε τώρα συνδρομητής και επωφεληθείτε από τις χαμηλές χρεώσεις.
χωρίς πάγια χρέωση

Παραγγελία

 

Στις τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.